Onderhoud gasketel

Home > Installateurs > Onderhoud gasketel

direct offertes aanvragenIn tegenstelling tot sommige andere landen lopen CV-ketels in BelgiĆ« op aardgas. De gasketel is nagenoeg hetzelfde als een CV-ketel. De gasketel is bedoeld om produceert warmte voor uw woning en sommige zelfs electriciteit.

Belangrijk voor u om te weten, is het feit dat het onderhoud aan uw gasketel verplicht is. Profiteer daarom van de voordelen die een vaste cv-installateur u kan bieden. Naast een vaste en betrouwbare service, kunt u ook kosten besparen dankzij het abbonement.

Tip! Produceert uw gasketel meer dan 20 kW, dan dient de ketel minimaal een keer per twee jaar onderhouden te worden.

Ervaringen van andere bezoekers

Inzicht in kosten
"Deze site heeft ons een goed inzicht gegeven in de kosten. We weten nu waar we voor kunnen gaan sparen. "
Toegevoegd: M. Michels uit Brugge
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating half starRating no star

Gratis service
"Wij hebben de juiste gasinstallateur gevonden na het aanvragen van offertes op verwarming.be. Het leukste van deze service is: het is gratis!"
Toegevoegd: R. Mestdagh uit Brecht
Waardering: 9/10 Rating starRating starRating starRating starRating half star

Veelgestelde vragen

Waarom moet een centrale verwarming onderhoud hebben?
Onderhoud geeft zekerheid en betrouwbaarheid. Het is energiebesparend: een goed onderhouden ketel werkt met het hoogste rendement en bespaart daarom flink op de energiekosten. Een vuile ketel verhoogt de kans op de uitstoot van koolstofmonoxide. Regelmatig onderhoud aan de CV ketel verlengt de levensduur van uw ketel.

Hoe vaak heeft een centrale verwarming onderhoud nodig?
Tot recent was de vuistregel: elk jaar CV ketel onderhoud. Tegenwoordig vind het vaak 1 keer in de twee jaar plaats. Het hangt ook af van het type ketel die u heeft.a

De website verwarming.be helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van CV installateurs bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veel gestelde vragen' of een van de volgene pagina's:

Bent u een gasketel installateur?

En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen