Onderhoud cv-ketel

Home > Installateurs > Onderhoud cv-ketel

Niemand wordt er vrolijk van als gij onder de douche staat en u krijgt een plens koud water over uw lichaam heen. Goede verwarming van het water, maar ook van de woning zijn essentieel. Voorkom verrassingen en zorg ervoor dat uw centrale verwarmingtel te allen tijde in goede staat verkeerd. direct offertes aanvragen

CV ketel onderhoudscontract

Een CV ketel onderhoudscontract omvat meestal service voor je CV ketel en vakkundig onderhoud in een pakket. De CV ketel wordt vakkundig nagekeken en zodoende afgestemd. Het kan nodig zijn dat er onderdelen vervangen moeten worden om de levensduur van de CV ketel te verlengen. In de praktijk is het zelfs zo dat klanten met een CV onderhoudscontract bij een storing eerder worden geholpen dan klanten zonder een CV onderhoudscontract.

Verschillende soorten CV onderhoudscontracten
De tarieven voor een CV ketel onderhoudscontract verschillen en zijn afhankelijk van de leverancier of het type contract wat u heeft. Doorgaans zbioeden CV installateurs meerdere soorten onderhoudscontracten aan. Onderstaand vindt u een aantal mogelijke contracten:

 • Onderhoudscontract A: is alleen voor onderhoud
 • Onderhoudscontract B: onderhoud en service bij storing, met een eigen risico (afhankelijk van installateur)
 • Onderhoudscontract C: onderhoud en service bij storing, zonder eigen risico

Ervaringen van andere bezoekers

Onderhoud verwarming
"Ik heb mijzelf nooit bezig gehouden met het onderhouden van mijn verwarming. Na een noodzakelijke vernieuwing heb ik nu toch maar wat offertes aangevraagd voor preventieve inspecties in de toekomst. De kosten vallen erg mee!"
Toegevoegd: F. Daix uit Mechelen
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating half starRating no star

Veelgestelde vragen


Waarom moet een cv ketel onderhoud hebben?
Onderhoud geeft zekerheid en betrouwbaarheid. Het is energiebesparend: een goed onderhouden ketel werkt met het hoogste rendement en bespaart daarom flink op de energiekosten. Een vuile ketel verhoogt de kans op de uitstoot van koolstofmonoxide. Regelmatig onderhoud aan de CV ketel verlengt de levensduur van uw ketel.

Hoe vaak heeft een CV ketel onderhoud nodig?
Tot recent was de vuistregel: elk jaar CV ketel onderhoud. Tegenwoordig vind het vaak 1 keer in de twee jaar plaats. Het hangt ook af van het type ketel die u heeft.

De website verwarming.be helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van CV installateurs bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veel gestelde vragen'.

Lees onderstaand meer over de diensten van CV installateurs:

Voordelen van een onderhoudscontract

 • Perfecte afstemming van uw verwarmingsinstallatie
 • Periodieke service
 • Langere levensduur van de verwarmingsinstallatie
 • Vakkundig onderhoud

Bent u er al over uit? Vraag hier direct gratis offertes aan voor het onderhoud van uw verwarming.

  Bent u een CV installateur?

  En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

  Vind nu nieuwe klanten!

  Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen