Onderhoud centrale verwarming

Home > Installateurs > Onderhoud centrale verwarming

Niemand wordt er vrolijk van als gij onder de douche staat en u krijgt een plens koud water over uw lichaam heen. Goede verwarming van het water, maar ook van de woning zijn essentieel. Voorkom verrassingen en zorg ervoor dat uw centrale verwarming te allen tijde in goede staat verkeerd. direct offertes aanvragen

Onderhoudscontract centrale verwarming
Een centrale verwarming onderhoudscontract omvat meestal service voor uw centrale verwarming vakkundig onderhoud in een pakket. De centrale verwarming wordt vakkundig nagekeken en zodoende afgestemd. Het kan nodig zijn dat er onderdelen vervangen moeten worden om de levensduur van de verwarmingsketel te verlengen. In de praktijk is het zelfs zo dat klanten met een verwarmingsonderhoudscontract bij een storing eerder worden geholpen dan klanten zonder een onderhoudscontract.

Verschillende soorten onderhoudscontracten
De tarieven voor een verwarmingscontract verschillen en zijn afhankelijk van de leverancier of het type contract wat u heeft. Doorgaans bieden verwarmingsinstallateurs meerdere soorten onderhoudscontracten aan. Onderstaand vindt u een aantal mogelijke contracten:

 • Onderhoudscontract A: is alleen voor onderhoud
 • Onderhoudscontract B: onderhoud en service bij storing, met een eigen risico (afhankelijk van installateur)
 • Onderhoudscontract C: onderhoud en service bij storing, zonder eigen risico

Ervaringen van andere bezoekers

Teveel betaald
"Hetzelfde bedrijf verrichte altijd de onderhoudswerken aan onze CV. Blijkt na het aanvragen van de offertes toch dat we jaren teveel hebben betaald. Jammer! Bedankt voor de service, gaf me goede inzicht in de kosten."
Toegevoegd: O. Druwel uit Merksem
Waardering: 9/10 Rating starRating starRating starRating starRating half star

Goede website
"Alles is weer gecontroleerd en veilig bevonden. Leuk bedrijf gevonden via verwarming.be. Bijkomend voordeel is dat de service gratis is."
Toegevoegd: M. de Brauwere uit Maldegem
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating half starRating no star

Veelgestelde vragen


Waarom moet een centrale verwarming onderhoud hebben?
Onderhoud geeft zekerheid en betrouwbaarheid. Het is energiebesparend: een goed onderhouden ketel werkt met het hoogste rendement en bespaart daarom flink op de energiekosten. Een vuile ketel verhoogt de kans op de uitstoot van koolstofmonoxide. Regelmatig onderhoud aan de CV ketel verlengt de levensduur van uw ketel.

Hoe vaak heeft een centrale verwarming onderhoud nodig?
Tot recent was de vuistregel: elk jaar CV ketel onderhoud. Tegenwoordig vind het vaak 1 keer in de twee jaar plaats. Het hangt ook af van het type ketel die u heeft.

De website verwarming.be helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van CV installateurs bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veel gestelde vragen'.

Lees onderstaand meer over de diensten van CV installateurs:

  Bent u een CV installateur?

  En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

  Vind nu nieuwe klanten!

  Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen