Installatie van warmtepompen

Home > Installateurs > Installatie van warmtepompen

Een warmtepomp voorziet een woning van optimaal wooncomfort door middel van verwarming en warm water, net als een cv of zonneboiler. De warmtepomp installatie kan ook uw sanitair warm water verwarmen of uw zwembad. Sommige warmtepompen kunnen daarnaast ook uw woning koelen.

direct offertes aanvragen

Een warmtepomp installatie heeft vele voordelen:

 • Budgetvriendelijk
  De warmtepomp is enorm budgetvriendelijk omdat het een zeer laag energiegebruik heeft. Daarnaast heeft een warmtepomp geen onderhoud nodig, als de warmtepomp eenmaal goed is afgesteld is er geen onderhoud nodig. De warmtepomp heeft een lange levensduur, het is te vergelijken met een koelkast die meer dan 30 jaar meegaat.

 • Milieuvriendelijk
  Een warmtepomp installatie heeft 50% minder CO2 uitstoot ten opzichte van een stookolie- installatie en 35 % minder CO2 uitstoot dan een gasinstallatie.

 • Premies/subsidies
  De federale, Vlaamse en gemeentelijke overheden en netbeheerders investeren in het gebruik van hernieuwbare energie. Dit doen ze o.a. door gemeentelijke premies en vermindering van onroerende voorheffing. Ook is er een fiscaal voordeel van 40% van de investering.


Ervaringen van andere bezoekers

Installatie warmtepomp
"Wilde al zo lang een warmtepomp in mijn bedrijf laten plaatsen en dankzij verwarming.be is het me gelukt om de beste koop te doen binnen een mum van tijd!"
Toegevoegd: V. Reniers uit Hasselt
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating half starRating no star

Voordelen van verwarming.be

 • Snel en goedkoop een goede CV installateur vinden
 • Altijd een CV installateur beschikbaar om uw warmtepompen te plaatsen.
 • Geen verplichtingen
 • U kunt de aanvraag vanuit huis plaatsen

  Veelgestelde vragen

  Maakt een warmtepomp lawaai?
  Vroeger wel, maar tegenwoordig kan het geluid dat een warmtepomp produceert, vergeleken worden met dat van een diepvriezer. Is er een schouw nodig voor een warmtepomp? Een warmtepomp geeft geen verbrandingsgassen af waardoor een schouw overbodig wordt.

  Waarom heb ik nog niets gehoord of zo weinig gehoord over warmtepompen in Belgiƫ?
  Het systeem was tot kort totaal onbekend bij het publiek en de installateurs. De overheid en de netbeheerders waren voornamelijk bezig met het promoten van aardgas. Momenteel zorgen de nieuwe Europese richtlijnen ervoor dat nu ook door verschillende instanties (overheid, distributienetbeheerder, enz.) hernieuwbare energie meer gepromoot wordt, door middel van premies en het uitreiken van subsidies voor het installeren van warmtepompen.

  De website verwarming.be helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van CV installateurs bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veel gestelde vragen'.

  Lees onderstaand meer over de diensten van verwarmingsinstallateurs:

  Bent u een warmtepomp installateur?

  En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

  Vind nu nieuwe klanten!

  Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen