Veelgestelde vragen

Home > Over verwarming.be

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?
Nee. Het aanvragen van offertes via verwarming.be is geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven betalen een kleine vergoeding per ontvangen offerte aanvraag voor.

  direct offertes aanvragen

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik nu verplicht een van de offertes te accepteren?
Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Gaat u niet met een CV installateur in zee? Laat het dan wel even weten aan deze bedrijven. Een korte e-mail sturen is voldoende.

Van hoeveel CV installateurs ontvang ik een offerte?
U ontvangt maximaal zes offertes van uit uw regio bij wie u een offerte heeft aangevraagd.

Ik heb offertes aangevraagd bij meerdere CV installateurs maar nog niets ontvangen. Wat nu?
De CV installateurs hebben tijd nodig om u aanvraag te verwerken. Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord? verwarming.be stuurt u binnen enkele dagen een service mail, waarmee u met één druk op de knop meer offertes kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere CV installateurs bij u in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?
Uw gegevens worden alleen gestuurd naar de geselecteerde CV installateurs. verwarming.be garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

Tip bij het invullen offerte aanvraag formulier!
Vul zoveel mogelijk informatie in bij het aanvragen van een offerte voor een CV installateur. Zo kunnen de CV installateurs u makkelijk een aanvraag op maat toesturen.

Ik heb problemen met mijn verwarming, moet ik het laten renoveren of vernieuwen?
U kunt het beste controleren of de radiatorkranen openstaan als eerst. Staat de gaskraan open? Stel de kamer- of klokthermostaat hoger in en kijk of de radiatoren dan wel warm worden. Mogelijk, dat er lucht in de installatie zit. De radiatoren maken dan vaak een ruisend of borrelend geluid. De installatie moet ontlucht en bijgevuld worden. Als het probleem niet opgelost word is het verstandig om een verwarming installateur te laten langskomen.

Mijn CV installatie moet telkens worden bijgevuld, is dit wel de bedoeling?
Wanneer u heel vaak uw ketel moet bijvullen kan het zijn dat u een lekkage heeft in uw CV installatie. Het is verstandig om een verwarming installateur naar te laten kijken.

 

Bent u een CV installateur?

En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen