Condensatieketel

Home > Installateurs > Condensatieketel

direct offertes aanvragenEen condensatieketel zorgt ervoor dat een deel van het waterafvoer condenseert, waardoor er warmte beschikbaar is. Deze warmte verdwijnt normaal gesproken het riool in, maar dankzij de condensatieketel kan deze warmte nuttig worden hergebruikt.

Naast de zuinige werking is het ook voordelig voor het milieu. De uitstoot van koolstofoxide en stikstofoxide wordt hiermee structureel beperkt. Om deze reden kunt u tevens van fiscale voordelen gebruik maken. Informeer hiervoor bij de Belgische overheid.

Tip! Zorg voor een goed ge├»soleerde omgeving, want dit kan het energieverbruik met 20-30% terugbrengen.

Ervaringen van andere bezoekers

Prijzen condensatieketel vergelijken
"Een nieuwe condensatieketel kost aardig wat geld. Gelukkig hebben we kunnen besparen op de installatie na het vergelijken van de prijzen. De werken zijn naar behoren uitgevoerd en de mensen waren erg aardig"
Toegevoegd: F. Hosten uit Dendermonde
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Snelle service
"Binnen 2 minuten het formuliertje ingevuld en de volgende dag had ik de eerste offerte al binnen. Andere offertes volgden snel, geweldig."
Toegevoegd: J.M. Van Poucke uit Zoersel
Waardering: 9/10 Rating starRating starRating starRating starRating half star

Veelgestelde vragen

Wat kan ik besparen ten opzichte van de hoogrendementsketel?
Condensatieketels zijn 3% tot 9% zuiniger in vergelijking met HR-ketels. De condensatieketel is het meest zuinigst als het met aardgas werkt.

De website verwarming.be helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van CV installateurs bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veel gestelde vragen' of een van de volgende pagina's:

Bent u een condensatieketel installateur?

En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen